Hazai győzelem az erdőgazdaságok közötti lövészverseny csákberényi fordulójában

Az erdőgazdaságok közötti lövészverseny-sorozat soron következő fordulójára 2021. június 25-én került sor a Vérteserdő Zrt. szervezésében, Csákberényben. A mára már hagyományosnak számító esemény helyszíne ezen a versenyen mutatkozott be először.
Hazai győzelem az erdőgazdaságok közötti lövészverseny csákberényi fordulójában
"Muszáj megjegyezni, hogy micsoda emberfeletti teljesítmény van egy ilyen, magas színvonalú lőtér megépítése mögött. Az elmúlt hónapokban a kollégáknak hol a hetekig tartó özönvízszerű esőzéssel, hol a hőségriasztásos napokkal kellett dacolniuk. De megérte" - írja a Vérteserdő Zrt. A megnyitót követően 15 csapat 81 versenyzője vágott neki a többkörös küzdelemnek. Golyós és sörétes számok váltották egymást, beosztás szerint. Összesen 25 golyó- és 95 koronglövés várt a résztvevőkre. A sportlövészet szabályainak megfelelően, az egyéni és csapat helyezések eldöntése az összetett eredmény alapján történt. Egyenlő pontszámok esetén úgy egyéni, mint csapatnál a jobb nagygolyó szabadkézből, majd a jobb összes golyó eredmény, végül pedig a korong versenyszámok eredményei a döntőek a pályák sorrendjében dőlt el. Az AM-Kupa CSAPAT eredményei:
  • I. helyezett – Vérteserdő Zrt. (Györök Lajos, Juhász Lenke, Ifj. Gróf András, Krausz Lajos)
  • II. helyezett – Mecsekerdő Zrt. (Ács Péter, Leipold Arnold, Pongrácz Viktor, Józsa István)
  • III. helyezett – Gemenc Zrt. (Genáhl Krisztián, Szabó Barnabás, Polyák Tamás, Babos Imre)
[caption id="attachment_64949" align="aligncenter" width="600"]Fotó: Vérteserdő Zrt. Fotó: Vérteserdő Zrt.[/caption] Az AM-Kupa EGYÉNI eredményei:
  • I. helyezett – Hajzer Szabolcs (Agrárminisztérium)
  • II. helyezett – Györök Lajos (Vérteserdő Zrt.)
  • III. helyezett – Ács Péter (Mecsekerdő Zrt.)
[caption id="attachment_64948" align="aligncenter" width="600"]Fotó: Vérteserdő Zrt. Fotó: Vérteserdő Zrt.[/caption] (Vérteserdő Zrt.)