Két nap és újra AGROmashEXPO és AgrárgépShow

Egy hét és újra AGROmashEXPO, AgrárgépShow a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban! Magyarország agráripari csúcsrendezvénye január 23-26. között várja az érdeklődőket. Társkiállítások: Magyar Kert, Szőlészet és Pincészet Mezőgazdasági gépek, szolgáltatások, input anyagok, precíziós gazdálkodás, drónok és színvonalas szakmai programok 40.000 négyzetméteren. A vonattal érkező látogatóknak pedig 50%-os vasúti utazási kedvezmény!
Két nap és újra AGROmashEXPO és AgrárgépShow
KEDVEZMÉNYES ONLINE JEGYVÁSÁRLÁSÉRT KATTINTSON IDE  AGRO2019_fejlec_hu Négy napon keresztül közel 350 kiállító vonultatja fel az input-gépesítés-logisztika témakörébe tartozó termékek és szolgáltatások rendkívül széles választékát: Claas, John Deere, Messey Ferguson, Lamborghini, Fendt, Case, Krone stb. mellett megjelennek a termékverseny díjazottjai, valamint több ország kiállítói is bemutatják újdonságaikat. Idén a Mezőgazdasági Eszköz− és Gépforgalmazók Országos Szövetségének mintegy 75 tagvállalata képviselteti magát 22.000 négyzetméteren, így a magyar piacon dolgozó nagy nemzetközi márkákat forgalmazó cégek színe-java megjelenik az AgrárgépShown. A kiállításon az erőgépek mellett az elmúlt években folyamatosan növekszik az input a vetőmagok és egyéb szaporító anyagok, a növényvédő szerek, műtrágyák, kártevő mentesítő anyagok kínálata, de a digitalizáció, agrárelektronika, méréstechnika, automatizálás, precíziós gazdálkodás témakörében is egyre több kiállító jelenik meg. Így a kiállítás kiváló lehetőséget kínál az új agáripari trendek feltérképezésére is. agromash_180127_1055_DSC_3433 Színvonalas szakmai programok: Az érdeklődőket konferenciákkal és kerekasztal beszélgetésekkel várják többek között banki, precíziós gazdálkodás, robotizáció témákban. Ízelítő a szakmai programokból: Január 23-án, rögtön a nyitó napon:
  • a G pavilon Fórum Színpadán az Agro Napló szervezésében egy izgalmas beszélgetés lesz banki témában AGROmashEXPO finanszírozási kerekasztal címmel.
  • Agrárgazdasági Kutató Intézet és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara az Agrárminisztérium közreműködésével tartja A piaci transzparencia értéke – 20 éves a Piaci Árinformációs Rendszer (PÁIR) konferenciáját.
  • Az Agrofórum.hu 45 perces interaktív előadásokkal várja az érdeklődőket szerdán: „Hogyan termesszünk sikeresen szóját?” pénteken pedig „Vetőmagkínálat és fajtanemesítés az aszály tükrében” című témákkal.
  • A Magyar Mezőgazdaság Kft. a X. Jubileumi Agrármarketing és -média nap mellet SMARTFARM Precíziós Mezőgazdasági Konferencia Interaktív kerekasztal – beszélgetést is szervez pénteken.
Január 24-én
  • Ismét lesz a Gabonatermesztők Országos Szövetségének Szántóföldi Szakmai Nap Konferenciája, az Agroinform.hu portál „Mi terem a neten” Agrármarketing Konferenciája, valamint Mezőgép Konferencia.
  • Délután pedig kezdetét veszi a Legyél Te is mezőgépész! Országos Bajnokság, ahol mezőgazdasági gépész, gépésztechnikus és gépjavító szakos középiskolások küzdenek a szakma legnagyobb vetélkedőjén. 6 csapat, több mint 500 szurkoló verseng majd Agrárminisztérium által felajánlott külföldi gyárlátogatásért és a MEGFOSZ tagjai és az MKB Pénzügyi Csoport által felajánlott nyereményekért.
Január 25-én
  • Az Agroinform.hu szervezésében PREGA AgRobot Show a Fórum színpadon! A februári PREGA Konferencia előzeteseként bemutatkoznak a jelen és a jövő szántóföldi drónjai, kertészeti és állattartási robotjai a
 agromash_180127_1115_DSC_3524 (1) Utazzon a kiállításra vonattal, kedvezményesen! A MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. a 2019. január 23-26. között az AGROmashEXPO AgrárgépShow, a Szőlészet és Pincészet, valamint a Magyar Kert kiállításokra utazóknak 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásról Budapest-Keleti pályaudvar, Budapest-Déli pályaudvar, Budapest-Nyugati pályaudvar, Zugló, Kőbánya-felső és Kelenföld állomásokra. RÉSZLETEKÉRT KATTINTSON IDE! mavstartlogo   2019-től a HUNGEXPO teljes területén készpénzmentessé válik a fizetés. Így a helyszínen érintős bankkártyával, vagy HelloPay kártyával vásárolhatnak jegyet a látogatók. Bővebb információ a kedvezményes online jegyvásárlásról, programokról, az 50%-os vonatjegy kedvezményről, valamint a készpénzmentes fizetésről a  www.agromashexpo.hu oldalon. Agromash2012_logo_hu AgrargepShow_logo_piktogrammal   (Hungexpo Zrt.)